ИЗИИС, ДЕЛОВНИОТ ПАРТНЕР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ „ОРДЕН ЗА ЗАСЛУГИ ЗА МАКЕДОНИЈА“

Институтот за земјотресно инженерство и сеизмологија ИЗИИС, со кој Адора инженеринг успешно соработува во докажувањето на сеизмичката стабилност на објектите, доби „Орден за заслуги за Македонија“ од претседателот на државата д-р Ѓорѓе Иванов, за големиот придонес во градењето сеизмички побезбедна иднина. Адора инженеринг ја споделува радоста за добиеното признание на ИЗИИС, што е потврда на […]