ЧЕСТИТКА ЗА 11-ТИ ОКТОМВРИ-ДЕНОТ НА ВОСТАНИЕТО

Адора инженеринг на сите граѓани на Македонија им го честита државниот празник 11-ти Октомври, Денот на народното востание, симболот на непокорот и слободарскиот дух на македонскиот народ. Одбележувајќи 75 години од почетокот на народното востание и борбата против фашизмот, да им изразиме почит на сите храбри борци и херои што го дадоа животот за слободна […]