Честит Денот на независноста – 8 Септември

На сите граѓани на Македонија, Адора Бизнис Групацијата им го честита празникот на независноста – 8 Септември. На овој најголем национален празник славиме 31 година од раѓањето на државата по успешниот референдум за независност спроведен на 8 септември 1991 година и опстојувањето на самостојна, слободна и суверена македонска држава. Со почит и незаборав кон многуте […]

Ранци со училишен прибор добија сите првачиња во Радовиш под слоганот „Само делата се вистина“ од „Адора инженеринг“

Среќен почеток на новата школска година, на 280 првачиња од Радовиш со ранци и комплетен училишен прибор, за да редат големи успеси во учењето и во животот, им посакаа генералниот директор на „Адора инженеринг“, проф.д-р Ванчо Чифлиганец, заменик генералниот директор Душко Чифлиганец и градоначалникот на Општина Радовиш Ацо Ристов. На радоста на првачињата ù немаше […]