АДОРА ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА НОВА 2023 ГОДИНА!

Затворајќи ја вратата на една година полна со предизвици, тешкотии и кризи, би сакале заедно да ја отвориме вратата на една поубава, посреќна, поздрава и поуспешна нова година. Адора Бизнис Групација на своите вработени, клиенти, купувачи, соработници, пријатели и на сите граѓани им посакува среќни празници, со желби Новата 2023 година да биде бериќетна со […]