ЧЕСТИТ БОЖИЌ! ХРИСТОС СЕ РОДИ – НЕКА НИ ДОНЕСЕ РАДОСТ И ЉУБОВ НА СИТЕ.

На сите православни христијани кои го слават еден од најголемите празници – Христовото раѓање, Адора Бизнис Групацијата им го честита Божик со желби тој да им донесе радост, мир, љубов и надеж во срцата. На овој светол празник, кој ја симболизира бескрајната љубов и верба во чудата на новиот живот, на сите наши пријатели од […]