ADORA BUSINESS GROUP ВО БРИТАНСКИОТ МАГАЗИН „ЕКОНОМИСТ СВЕТОТ ВО 2023-ТА“

Под наслов „Јубилеј 20 години Adora Business Group – Бизнис и географска диверзификација“, престижниот британски магазин The Economist во изданието на македонски јазик, објави статија за Адора Бизнис Групацијата, со резиме на постигнатите резултати во работењето во изминатите две децении под корпоративното мото Само делата се вистина. Од основањето на Адора инженеринг во 2022, преку […]