АРХИТЕКТ ЗОРИЦА БЛАЖЕВСКА-СОРАБОТНИК НА АДОРА ДОБИ НАГРАДА ЗА ЖИВОТНО ДЕЛО

Универзитетскиот професор, архитект Зорица Блажевска ја прими наградата „Андреја Дамјанов“, за животно дело во областа на архитектурата и градителството, од Асоцијацијата на архитекти на Македонија – ААМ. Тимот на Адора Бизнис Групацијата ù честита за наградата на реномираната професорка Блажевска, која беше надворешен стручен соработник, консултант и проектант, во работата на Адора на неколку значајни […]