ADORA BUSINESS GROUP ВО КАПИТАЛ – „НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ КОМПАНИИ 2021/22“

Под наслов „20 ГОДИНИ ADORA BUSINESS GROUP – БИЗНИС И ГЕОГРАФСКА ДИВЕРЗИФИКАЦИЈА“, магазинот КАПИТАЛ објави две страници тематски прилог во специјалната едиција „НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ КОМПАНИИ 2021/22“, што излегува еднаш годишно. „За Адора Бизнис Групацијата, чија репутација е потврдена со 100-тина престижни меѓународни и државни награди, не постојат бизнис и географски граници. Во својата трета […]