ДУШКО ЧИФЛИГАНЕЦ-ПОТПРЕТСЕДАТЕЛ НА АДОРА БИЗНИС ГРУПАЦИЈА ВО БРЕНДОВИ КАПИТАЛ

„Во услови на огромна инфлација, стеснети пазари на капитал, енормен дисбаланс во цените на градежните материјали и отежнетите услови на работење, клучно беше да им се даде на купувачите чувство на сигурност дека нивната инвестиција е безбедна, што за жал не беше секаде случај“.. – изјави меѓу другото за редакцијата на Капитал, Душко Чифлиганец, потпретседател […]