ДРАГАНА ЧИФЛИГАНЕЦ ЗА БИЗНИС ИНФО ОТКРИВА ДЕКА ИЗГРАДБАТА НА ОБЈЕКТ ВО ЦЕНТАРОТ НА СОЛУН Е НЕЈЗИН НОВ ПРЕДИЗВИК

Извршната директорка на Адора инженеринг, д-р Драгана Чифлиганец, во интервју за порталот Бизнис Инфо одговара на повеќе актуелни прашања за градежниот бизнис во Македонија и регионот, за прилагодувањето на Адора Бизнис Групацијата во време на економска, здравствена, енергетска и глобална криза, но и за семејната, личната и филантропијата на Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец. Го […]