НА СИТЕ ДАМИ ЧЕСТИТ 8 МАРТ

Адора на сите дами им го честита Меѓународниот ден на жената 8 Март. Поаѓајќи од историското значење на празникот, низ годините и денес, жената е вечна инспирација и двигател во домот, семејството и општеството. Затоа посакуваме што повеќе внимание, љубов и почит секој ден за сите дами, за изградба на поубав свет.