ДОМОВИТЕ НА АДОРА ШТЕДАТ ЕНЕРГИЈА И ПАРИ ВО ЕНЕРГЕТСКА КРИЗА

Во екот на енергетската криза, кога се апелира за штедење на глобално ниво, домовите изградени од брендот Адора се издвојуваат по штедливоста на енергија за затоплувањe, по ниските сметки за централно градско греење и потрошената електрична енергија. Тоа се должи на А класа енергетски ефикасните објекти, што Адора пионерски, прва во регионот започна да ги […]