СЛОБОДАН ИВЧЕСКИ НАШИОТ СЕНИОР МОТО КРОС ШАМПИОН СО ПОДДРШКА НА АДОРА ТРИУМФИРАШЕ НА СТАРТОТ НА СЕЗОНАТА 2023

Слободан Ивчески Цобо, државниот мото крос MX Сениор шампион, освои две први места натпреварувајќи се на првиот отворен Македонски шампионат со кој мото крос сезоната 2023 започна на стазата Милци во Гевгелија. Популарниот Ивчески победите ги постигна во MX Сениор класата во висока конкуренција од 53 натпреварувачи од различни држави. Адора Бизнис Групацијата од 2016 […]