БЛАГОДАРНОСТ ДО АДОРА ОД КАРАТЕ КЛУБ КИЗАМЕ СКОПЈЕ ЗА ПОДДРШКАТА НА МЛАДИТЕ И СПОРТОТ

Над 800 каратисти од 10 држави, 76 клубови од Европа и светот, во Скопје беа дел од големиот меѓународен турнир „GRAND PRIX MACEDONIA“ во карате, што го организираше Карате Федерацијата на Македонија со поддршка на карате клубовите „Кизаме“ и „Тигар“. „Ова е спортски настан со кој Македонија може да се гордее и да посакува да […]