АДОРА СО ЧЕСТИТКА ЗА ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Со традиционалниот поздрав Христот воскресе, Навистина воскресе, на сите православни христијани им го честитаме големиот празник Велигден. Посакувајќи Ви пријатни и среќни празнични денови во духот на Христовото воскресение, нашата порака е да ги отвориме срцата за љубов, искреност, добродушност и хуманост, да се сакаме, да си простуваме, да се радуваме и взаемно почитуваме. На […]