ЧЕСТИТКА ЗА ПРВИ МАЈ – МЕЃУНАРОДЕН ПРАЗНИК НА ТРУДОТ

Адора Бизнис Групацијата на своите вработени и на сите граѓани им го честита 1 Мај, меѓународниот ден на трудот. Заедно сите, со повеќе труд, подобри системски услови за работа и адекватен третман на трудот, да си обезбедиме подобар стандард, посреќен живот и посветла иднина.