Новиот апарт хотел на Адора 21 st Century Zlatibor е уникатно авторско дело

Потписот “by Adora” се етаблира во регионот како навистина препознатлив симбол за автентични недвижности. Како што се дознава, завршена е изградбата на 21st Century Zlatibor Spa & Wellness by Adora, новиот ултра луксузен комплекс на Адора на Златибор, кој на почетокот од август ги отвори своите врати за првите гости. Упатените оценуваат дека се работи […]