21 години Лидер & Предводник во високата градба во Македонија

На 28-ми август, православниот празник Голема Богородица, во 2002 година, потврдениот успешен стопанственик, општественик и филантроп, проф. д-р Ванчо Чифлиганец ја основа приватната компанија Адора инженеринг. Под мотото Само делата се вистина и под заштита на Патронот Пресвета Богородица, компанијата со основна дејност изградба на станбени и нестанбени згради, прерасна во предводник кој ги помести […]