Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт хотел на Адора на Златибор, најчитаните медиуми во Србија нашето пионерско дело во оваа соседна држава го нарекоа дизајнерско чудо. Прочитајте и видете повеќе на следниве линкови: LINK – Blic.rs […]