Светскиот, а наш, Гого Славески е новата Адора Атлета

Новиот светски шампион, носител на најпрестижната титула во BKFC, Гого Славески од Македонија, со поддршка на Адора Бизнис Групацијата продолжува кон освојување нови најпрестижни победи во борбите со голи раце во светските рингови. „Особено сме горди што Гого се приклучи кон тимот на Адора Атлети. Адора и семејството Чифлиганец се големи љубители на спортот, имаме […]