Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ во годинешното издание. Во електронските објави и печатеното издание на едицијата кое само што излезе на македонски и англиски јазик, пишува дека Адора инженеринг очекувано, потворно се најде на листата […]