Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и енергетиката, сеуште е суштински код на нашата бизнис днк. Големата неправда со селективниот мораториум кон Адора од страна на поедини локални власти во Скопје, изминатите 5 години целосно ги стопира […]