ТРАДИЦИОНАЛНА НОВОГОДИШНА ДРУЖБА СО НАЈМЛАДИТЕ ВО АДОРА

Дел од стипендистите на Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец и децата на вработените во Адора инженеринг, како и секогаш за новогодишните празници, во пресрет на 2024, се сретнаа со менаџментот и со вработените во компанијата. Младите стипендисти разменаа мислења за новите сознанија и искуства од образованието во средните училишта и факултетите во државата и странство, […]