СРЕЌНА И БЕРИЌЕТНА НОВА 2024 И ВЕСЕЛИ БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ

Тимот на Адора на своите вработени и нивните семејства, на ценетите купувачи, клиенти и соработници, на пријателите и на сите граѓани на Македонија и светот, им посакува Новата 2024 година да биде исполнета со многу здравје, спокој, љубов, мир, хуманост, грижа за другите, лични, професионални и колективни успеси и поквалитетен живот. Да бидеме поблагодарни, потрпеливи, […]