АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж за воведување на иновациите во Македонија, се резултат од учеството на претставниците на Адора на најголемиот самит за водород во светот Hydrogen Europe 2024, кој неодамна се одржа во Холандија. […]