ВО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СЕ ЗАСАДЕНИ 400 НОВИ САДНИЦИ НА ДЕНОТ НА ДРВОТО

Со засадување на 400 нови садници, багреми и чемпреси во парк шумата „Александрија“ во резиденцијата во Црниче-Скопје, сопственост на компанијата,  дел од вработените во Адора Инженеринг денес се влучија во 12-тата еколошка акција „Ден на дрвото“ што во Македонија се реализира под мотото „Засади дрво, засади здравје, засади ја својата иднина“. Традиционалната акција за садење […]