АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ ООП ВО 2013

Адора Инженеринг зеде активно учество во информативната сесија што министерството за економија и координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата во ЕУ инфо центарот во Скопје ја организираа со насоки за потенцијалните апликанти на конкурсот за националната награда за избор на најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2013-та година. „Адора Инженеринг, што досега […]