НОВОСТИ

НОВОСТИ

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ ООП ВО 2013

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ НА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ ЗА НАГРАДИТЕ ЗА НАЈДОБРИ ООП ВО 2013

Адора Инженеринг зеде активно учество во информативната сесија што министерството за економија и координативното тело за општествена одговорност на претпријатијата во ЕУ инфо центарот во Скопје ја организираа со насоки за потенцијалните апликанти на конкурсот за националната награда за избор на најдобри општествено одговорни практики на македонските претпријатија во 2013-та година.

„Адора Инженеринг, што досега има добиено осум национални признанија за најдобри ООП и годинава ќе апликацира за наградата, што е сатисфакција дека компанијата, членка на Глобалниот Договор на ООН е на вистинскиот пат во посветеноста на општестената одговорност. Добро е кога се препознаваат и валоризираат проектите за помагање на другите и вложување за доброто на пошироката заедница, што е корисно за сите, за купувачите, деловните партнери, вработените, граѓаните и за општеството, што како и националната награда за најдобри ООП го подобрува и имиџот на компанијата“. – порача Нина Кепеска, одговорна за односи со јавност во градежната компанија Адора Инжнеринг.

Повеќе на: http://www.mia.mk/mk/Inside/RenderSingleNews/288/117125629

Претставниците на Адора Инженеринг активно учествуваа на форумот за националната награда за најдобри ООП на македонските претпријатија

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ