Адора Инженеринг ја поддржува меѓународна летна школа за архитектура и дизајн во Охрид

Факултетот за архитектура и дизајн при Универзитетот Американ колеџ од Скопје (УАKС), во рамките на манифестацијата Охридско Лето, а во соработка со Заводот за заштита на спомениците од Охрид ја организира втората меѓународна летна школа за архитектура и дизајн што се одржува во Охрид. Меѓународна летна школа насловена „Преобмислување на метаболизмот”, финансиски е поддржана од градежната компанија Адора […]