НОВОСТИ

За рекордни 50 дена, поставени плочите за двете најнови згради на Адора Инженеринг, дел од елитниот станбено-деловен комплекс во Ново Лисиче

Градежната компанија Адора Инженеринг уште еднаш успеа да ги потврди и надмине сопствените градежни рекорди кои ги постави во текот на 2012/2013 година. За рекордни

Прочитај повеќе »

Со хортикултурно уреден простор околу објектот Аеродром- Парк, Адора Инженеринг комплетно подготвена за примопредавање на становите

Вработените во градежната компанија Адора Инженеринг, работната недела ја започнаа со голем ентузијазам и максимална посветеност во работата, со цел за навремено завршување и пуштање

Прочитај повеќе »

ИЗЛЕЗЕ ОДОБРЕНИЕТО ЗА ГРАДБА ЗА СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ НА Г.П. 3.16 ВО НОВО ЛИСИЧЕ-ОПШТИНА АЕРОДРОМ-СКОПЈЕ

Со одобрение за градба број 23-119 КО Кисела Вода 2, се гради станбено-деловниот објект на Г.П. 3.16 во Ново Лисиче, Општина Аеродром, Скопје. Елитниот објект,

Прочитај повеќе »

НА ИЛИНДЕН АРХИТЕКТИТЕ НИНА СТРЕЗОВСКА И ВАНЧО ЃЕОРЃИЕВСКИ ЗА СВОИТЕ СТРУЧНИ УСПЕСИ НАГРАДЕНИ ОД МЕНАЏМЕНТОТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Афирмираните архитекти во проектантското биро на Адора Инженеринг Нина Стрезовска и Ванчо Ѓеорѓиевски, во чест на големиот национален празник Илинден, за своите успеси во работењето

Прочитај повеќе »