ИЗЛЕЗЕ ЛИСТОТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ГРАДБА ЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК-2“

Се известуваат купувачите дека излезе листот за предбележување на градба за елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк-2“, на Г.П. 7.12 , со број 104584, КО Кисела Вода 2, Скопје. Овој докажано сигурен, висококвалитен еко објект со енергетска ефикасност А-класа, кој на станарите долгорочно ќе им штеди енергија и пари за греење, Адора Инженеринг го гради како […]