НОВОСТИ

НОВОСТИ

ИЗЛЕЗЕ ЛИСТОТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ГРАДБА ЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК-2“

ИЗЛЕЗЕ ЛИСТОТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ГРАДБА ЗА ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ „АЕРОДРОМ ПАРК-2“

Се известуваат купувачите дека излезе листот за предбележување на градба за елитниот станбено-деловен објект „Аеродром Парк-2“, на Г.П. 7.12 , со број 104584, КО Кисела Вода 2, Скопје. Овој докажано сигурен, висококвалитен еко објект со енергетска ефикасност А-класа, кој на станарите долгорочно ќе им штеди енергија и пари за греење, Адора Инженеринг го гради како 100 % македонска градба, со примена на најновите европски стандарди и технологии за домување. Еко објектот „Аеродром Парк 2“, кој е со поставена седма плоча, се гради со рекордна брзина и висок квалитет, од страна на стручниот високопрофесионален градителски тим на Адора Инженеринг, во комплексот „Адора“ како трет објект на овој градежен бренд, на просторот во близина на меѓународната железничка и автобуска станица, кај старите воени бараки, на само 15-тина минути пеш до главниот плоштад во Скопје. 

Елитен станбен објект „Аеродром Парк 2“ со лист за предбележување на градба 

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ