Паричката за Василица во Адора инженеринг падна кај Катерина Коршул, менаџер за продажба и недвижности

Катерина Коршул, менаџер за продажба и недвижности, денес е најсреќна во Адора инженеринг, со паричката што ѝ се падна во традиционалното делење на василичарската пита, на првиот ден од Православната нова година по јулијанскиот календар. Според верувањето, Катерина ќе ја следи здравје, среќа и  бериќет со убавини во годината што претстои. Питата, што ја обезбеди […]