Адора инженеринг по традиција на Водици во Охрид

Традиционално, генералниот директор на Адора инженеринг проф. д-р Ванчо Чифлиганец со менаџментот на компанијата и годинава на празникот Водици беше во Охрид, каде учествуваше во сите свечености на Богојавленското  празнување. Кумот на Водици Охрид-2012 година, д-р Чифлиганец присуствуваше на примопредавањето на кумството, го следеше чинот на фрлањето на светиот крст по големиот Охридски водосвет, се […]