СО СЕКОЈ КУПЕН И УПЛАТЕН ДОМ ОД 15 ДО 23 МАЈ-ПОДАРОК ЗА СЕМЕЈСТВОТО

По повод 15-ти мај, светскиот ден на семејството, Адора инженеринг организира специјална промоција за семејствата кои ќе купат нов дом од овој потврден градежен бренд. Во знак на поддршка на семејството како основна клетка на општеството, Адора инженеринг за сите семејства кои ќе купат и уплатат стан во нашата компанија од 15 до 23 мај, […]