НОВОСТИ

НОВОСТИ

СО СЕКОЈ КУПЕН И УПЛАТЕН ДОМ ОД 15 ДО 23 МАЈ-ПОДАРОК ЗА СЕМЕЈСТВОТО

СО СЕКОЈ КУПЕН И УПЛАТЕН ДОМ ОД 15 ДО 23 МАЈ-ПОДАРОК ЗА СЕМЕЈСТВОТО

По повод 15-ти мај, светскиот ден на семејството, Адора инженеринг организира специјална промоција за семејствата кои ќе купат нов дом од овој потврден градежен бренд. Во знак на поддршка на семејството како основна клетка на општеството, Адора инженеринг за сите семејства кои ќе купат и уплатат стан во нашата компанија од 15 до 23 мај, обезбеди кујнски апарат за новото домаќинство. Со изградба на безбедните, квалитетни и економични домови, со внимание и грижа за купувачите, даваме придонес за создавање топло и среќно семејно катче, исполнето со хармонија и љубов. Не пропуштајте ја можноста со новиот дом, да добиете интересен подарок за семејството. Ве очекуваме да се јавите во нашата компанија на тел: 02 5 215 215 и 078 240 354. Promocija-semejstvo-FB-slika

Адора

Поврзани вести

АДОРА АПЕЛИРА ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ И ВО ОВА ТЕШКО ВРЕМЕ ЗА БИЗНИС И ЖИВОТ

Адора Бизнис Групацијата, и покрај исклучително тешката 2022 година и големите предизвици со кои се соочува модерното општество на мировен, макро, микро економски и општестен

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Проф. д-р Ванчо Чифлиганец ја промовира автобиографската книга „Мојот македонски код“ по повод 20 години Адора и други јубилеи

„МОЈОТ МАКЕДОНСКИ КОД – Живеам за да работам – Ако си борец ќе бидеш и творец“, е најновото авторско дело на проф. д-р Ванчо Чифлиганец,

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

КОМЕРЦИЈАЛНА БАНКА КАДЕ АДОРА Е НАЈГОЛЕМ ПОЕДИНЕЧЕН АКЦИОНЕР СО ОДЛИЧЕН ТРИ-КВАРТАЛЕН РЕЗУЛТАТ ВО 2022 И НАЈВИСОК РАНГ ОД МАКЕДОНСКИТЕ БАНКИ НА ТОП 100 НАЈГОЛЕМИ БАНКИ ВО ЈИ ЕВРОПА

Од почетокот на годинава до крајот на септември, Комерцијална банка АД Скопје оствари позитивен финансиски резултат од 1.850,8 милиони денари (30 милиони евра), што споредено

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ПОСТИГНАТ Е ДОГОВОР ЗА ПАРНОТО ГРЕЕЊЕ ВО СКОПЈЕ. АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДОБИ ЦВРСТИ ГАРАНЦИИ ДЕКА ЕСМ ЌЕ ГИ КУПИ ТОПЛАНИТЕ ИСТОК И ЗАПАД И ЌЕ ГО ПЛАТИ ДОЛГОТ КОН КОМПАНИЈАТА

Менаџментот на Адора инженеринг доби цврсти гаранции од ЕСМ АД дека во најбрз можен рок, според сите домашни законски прописи ќе почне постапката за купопродажба

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ССК ГИ ПОВИКА ИНСТИТУЦИИТЕ НИЗ ДИЈАЛОГ СО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ДА ГО РЕШАТ ПРАШАЊЕТО СО ТОПЛАНИТЕ ЗА ДА СЕ ОБЕЗБЕДИ ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА ВО СКОПЈЕ И ДА СЕ ПОКАЖЕ ДЕКА ВЛАДЕЕ ПРАВОТО ВО ДРЖАВАТА

Сојузот на стопански комори на Македонија во соопштение до јавноста ù даде безрезервна поддршка на компанијата Адора инженеринг со апел дека правото на сопственост е

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ