СЕ ВСЕЛУВААТ НОВИТЕ СТАНАРИ ВО „АЕРОДРОМ ЦРКВА 2“, ЕДНА ГОДИНА ПО ПОЧЕТОКОТ НА ГРАДБА

Со примопредавањето на становите и вселувањето на првите станари во рекорден рок од само една година по добиеното одобрение за градба и почетокот на изградбата, завршениот станбен објект „Аеродром Црква 2“, деновиве почна да живее како пријатно место каде повеќе од сто семејства имаат свој нов среќен дом. По предавањето на клучевите, станарите на овој […]