СВЕТСКИ БРОНЗЕН МЕДАЛ ЗА КИК БОКСЕРОТ ДИМИТАР ЃОРЃИЕВ ПОД ПОКРОВИТЕЛСТВО НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Неколкукратниот светски првак во кик бокс Димитар Ѓорѓиев, кој долги години остварува шампионски спортски успеси под покровителство на Адора инженеринг и Фондацијата проф. д-р Ванчо Чифлиганец, освои бронзен медал на Светското кик бокс првенство што се одржа во Анталија Турција, со 700 натпреварувачи од 63 држави. Реномираниот кик боксер Ѓорѓиев по примањето на честитките за […]