Купете апартман во 21st Century Zlatibor и освојте патување на Куба за две особи

Adora Business Group ја продолжува долгогодишната традиција, нашите купувачи со новиот купен стан, секогаш да добијат нешто повеќе! Овојпат, компанијата одлучи да ги израдува сите купувачи на инвестициските апартмани во нашиот најнов хотелско-резиденцијален комплекс 21st Century Zlatibor Residence, Spa & Wellnes by Adora, со егзотично патување на Куба, итоа за две особи. Повод за овој […]