АДОРА ВО 2023 СО НОВА ВЕБ СТРАНА ВО ДУХОТ НА НОВОТА ДИГИТАЛНА ЕРА

По повод 20 годишниот јубилеј од постоењето на македонскиот бренд со интернационално реноме, Адора Бизнис Групацијата, 2023 година ја започна со нова, модерно дизајнирана веб страница www.adora.com.mk Новиот вебсајт ја следи комплетната корпоративна бизнис и географска диверзификација на Адора, која и натаму пулсира со својот препознатлив градежен днк-код, но успешно делува и во други економски […]