ИЛИЈА ИЛИЕВ Е НОВ ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Илија Илиев, дипломиран машински инженер со 12 годишно работно искуство, е новиот технички директор на градежната компанија Адора инженеринг. Илија Илиев, десна рака на генералниот директор на Адора инженеринг проф. д-р Ванчо Чифлиганец и неговото семејство, е врвен професионалец, потврден стручњак во градежната област, со досегашни успешни ангажмани на капитални објекти во Македонија и Србија. […]