ЌЕ СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦАТА БЕЛГРАДСКА НАД ЕЛИТНИОТ СТАНБЕН ОБЈЕКТ СКОПЈЕ-ПОД ВОДНО НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ

Асфалтирањето на улицата „Белградска“ на потегот над елитниот станбен објект на Адора Инженеринг Скопје-Под Водно на вкрстувањето со ул. „Димче Мирчев“ наспроти МВР, е ставено во програмата за урбано планирање на Општина Центар за 2013 година и изгласана од Советот на Општина Центар. Како што известуваат од Секторот за уредување на градежно земјиште и животна […]

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТАНАРИТЕ НА ОБЈЕКT АДОРА НОВО ЛИСИЧЕ -СКОПЈЕ- УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТАНАРИТЕ НА СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО НОВО ЛИСИЧЕ, ОПШТИНА АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ, НА УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД БР. 42, ДЕКА НА ДЕН 22-ТИ НОЕМВРИ  ( ПЕТОК) 2013 ГОДИНА, ОД 9 ЧАСОТ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ИСПОРАКАТА НА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА ЗА  ПРОБНО ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ. ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ПРИСУСТВО НА БАРЕМ ЕДНО ЛИЦЕ ВО СЕКОЈ СТАН ВО […]