НОВОСТИ

НОВОСТИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТАНАРИТЕ НА ОБЈЕКT АДОРА НОВО ЛИСИЧЕ -СКОПЈЕ- УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТАНАРИТЕ НА ОБЈЕКT АДОРА НОВО ЛИСИЧЕ -СКОПЈЕ- УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД 42

СЕ ИЗВЕСТУВААТ СТАНАРИТЕ НА СТАНБЕНИОТ ОБЈЕКТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ВО НОВО ЛИСИЧЕ, ОПШТИНА АЕРОДРОМ, СКОПЈЕ, НА УЛ. ФЕВРУАРСКИ ПОХОД БР. 42, ДЕКА НА ДЕН 22-ТИ НОЕМВРИ  ( ПЕТОК) 2013 ГОДИНА, ОД 9 ЧАСОТ ЌЕ ЗАПОЧНЕ ИСПОРАКАТА НА ТОПЛИНСКА ЕНЕРГИЈА ЗА  ПРОБНО ГРЕЕЊЕ НА ОБЈЕКТОТ.

ЗАДОЛЖИТЕЛНО Е ПРИСУСТВО НА БАРЕМ ЕДНО ЛИЦЕ ВО СЕКОЈ СТАН ВО ПРВИТЕ 24 ЧАСА ОД ПУШТАЊЕТО НА ПРОБНОТО ПАРНО ГРЕЕЊЕ.

КОНТАКТ ЛИЦА: ЉУПЧО ИВАНОВСКИ – ТЕХНИЧКИ ДИРЕКТОР – 070 245 393 И ИЛИЈА ИЛИЕВ – ДИПЛ. МАШ. ИНЖЕНЕР – 075 240 620

 

АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ СКОПЈЕ 

Елитни станбени објекти на Адора во Ново Лисиче-Општина Аеродром-Скопје

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ