ФОТО РЕПОРТАЖА ОД СВЕЧЕНОТО ОТВОРАЊЕ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕТО ПОДИГНАТО ОД ДОНАТОРОТ ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ ВО ЧЕСТ НА БОГОЈАВЛЕНИЕ-ВОДИЦИ ВО ОХРИД. 5 ЈУЛИ 2014 ГОД. ГРАДСКО ПРИСТАНИШТЕ-ОХРИД

Архива