AWARD FOR INDIVIDUAL PHILANTHROPY 2013 FOR PROF. DR VANCHO CHIFLIGANEC

Prof. doc. Vancho Chifliganec, the General Manager of Adora Engineering won the award for Individual philanthropist in 2013 in Macedonia from the Centre for institutional development CID, that last night in Skopje awarded the traditional awards for philanthropy and social responsibility, which give recognition and gratitude to individuals and enterprises for the good deeds in […]

Награда за индивидуален филантроп, 2013 за проф. д-р Ванчо Чифлиганец

Проф. д-р Ванчо Чифлиганец, ген. дир. на Адора Инженеринг ја доби Наградата за индивидуален филантроп за 2013-та година во Македонија од Центарот за институционален развој ЦИРа, што синоќа во Скопје ги додели традиционалните награди за филантропија и општествена одговорност, со кои им се оддава признание и благодарност на поединци и претпријатија за добрите дела за […]

АДОРА ВО „ЖИВОТ СО СТИЛ“ НА ТВ 24 ВЕСТИ. БИЛЈАНА КРСТЕВСКА ОД КОМПЛЕКС НОВО ЛИСИЧЕ ВО ПРИЛОГ НА 1 ДЕКЕМВРИ-НЕДЕЛА 16.20 Ч.

Адора Инженеринг започна серија гостувања во телевизиската емисија „Живот со стил“, авторски проект на водителката Елена Стефановска. „Препознатливиот стил во домувањето“ во елитните објекти на Адора во Скопје, Охрид и Струмица, гледачите на ТВ 24 Вести, гледачите ќе го видат и почувствуваат оваа сезона низ повеќе интересни, информативни, едукативни и забавни разговори, прилози, интервјуа и […]

ЛИСТ ЗА ПРЕДБЕЛЕЖУВАЊЕ ЗА ОБЈЕКТОТ ШТО АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ ГО ГРАДИ ВО СКОПЈЕ, ОПШТИНА АЕРОДРОМ, КАЈ ЦРКВАТА СВЕТИ ИЛИЈА

Се известуваат купувачите на станови во новиот елитен станбен објект што Адора Инженеринг го гради во срцето на општина Аеродром, Скопје, кај црквата Свети Илија, дека излезе листот за предбележување на градба со број 102991, за К.О. Кисела Вода 2, издаден од Агенцијата за катастар на недвижности на Република Македонија. Станбениот објект што е на […]