НОВОСТИ

НОВОСТИ

АДОРА ВО „ЖИВОТ СО СТИЛ“ НА ТВ 24 ВЕСТИ. БИЛЈАНА КРСТЕВСКА ОД КОМПЛЕКС НОВО ЛИСИЧЕ ВО ПРИЛОГ НА 1 ДЕКЕМВРИ-НЕДЕЛА 16.20 Ч.

АДОРА ВО „ЖИВОТ СО СТИЛ“ НА ТВ 24 ВЕСТИ. БИЛЈАНА КРСТЕВСКА ОД КОМПЛЕКС НОВО ЛИСИЧЕ ВО ПРИЛОГ НА 1 ДЕКЕМВРИ-НЕДЕЛА 16.20 Ч.

Адора Инженеринг започна серија гостувања во телевизиската емисија „Живот со стил“, авторски проект на водителката Елена Стефановска. „Препознатливиот стил во домувањето“ во елитните објекти на Адора во Скопје, Охрид и Струмица, гледачите на ТВ 24 Вести, гледачите ќе го видат и почувствуваат оваа сезона низ повеќе интересни, информативни, едукативни и забавни разговори, прилози, интервјуа и репортажи, реализирани во соработка со градежната компанија. Првиот прилог е снимен во модерниот дом на Билјана Крстевска, во елитниот станбен комплекс „Адора“ во Ново Лисиче, општина Аеродром, Скопје. Премиерното издание е во недела, на први декември, 2013-та година во 16. 20. часот, а репризите се ,во  четврток, на петти декември во 10.10. ч. и петок, на шести декември, по полноќ.

Билјана Крстевска, станар во елитната неселба „Адора“ во Ново Лисиче-Аеродром-Скопје во емисија „Живот со стил“ со Елена Стефановска на ТВ 24 ВЕСТИ во недела-1 декември во 16.20 часот

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ