НОВОСТИ

НОВОСТИ

AWARD FOR GREENEST COMPANY 2013

AWARD FOR GREENEST COMPANY 2013

“Adora Engineering” LLC Skopje won the plaque GREENEST COMPANY IN MACEDONIA – for achievement and popularization of environment protection and nature in 2013, awarded from the City of Skopje and the Ministry of Environment and Spatial Planning of Republic of Macedonia, within the this year’s traditional action ” Spring days – days of ecology,” as an evidence of the high quality of the environmental and economical homes built by this building leader. “Adora Engineering” LLC Skopje received the Plaque Greenest Company in Macedonia, on the World Day of Environmental Protection, on 05.06.2013 year. The plaque was handed over by Mayor Koce Trajanovski, today in the City Park in Skopje, with a special program, with participation of students of primary and secondary schools in Skopje, the winners of the other plaques and awards. Award for Adora Engineering was given as a result of successful certified implementation of the international standard ISO 14001 and the priority strategic commitment to environmental protection in the construction of residential and commercial buildings, using the latest European green technologies, green architecture in the operations, geomechanical stability, aseismic construction, photovoltaic and other systems that use renewable energy and sources and energy efficient buildings. This makes the company a leader because Macedonia has not yet adopted the by-laws, so the world trends of ecological and energy efficient construction is not yet a legal obligation in the country. Green eco – homes of “Adora Engineering” allow to the citizens and tenants modern, quality and cost effective housing with daily long-term savings in energy consumption and money, environmental protection from pollution and harmful impacts and sustainable development of society. With the excellent coefficients of the thermal and sound insulation of residential and commercial buildings, alongside with the greening and rich horticultural design of the surroundings, use of modern renewable energy sources, proper waste management treatment and other projects. As the owner of “Adora Engineering, Prof. Vancho Chifliganec pointed out in his address at the ceremony, the company in the future will work on environmental protection and the health, as an value of vital importance for the current and future generations. The prize money will be completely donated to  the charity purposes for further decorating of the City Park – pride of the Macedonian metropolis Skopje.

Адора

Поврзани вести

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора со хотелот на Златибор се најде на најпрестижните блогови за архитектура и дизајн во светот

„21st Century Zlatibor е уникатен кондо хотел лоциран во прекрасниот Златибор, во срцето на српските планини. Изграден од регионално реномираната Адора Бизнис Групација, тој е

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

„ОАЗА ОД ВКУС И ЕЛЕГАНЦИЈА НАСРЕД ПЛАНИНСКИ АМБИЕНТ“- 21ST CENTURY ZLATIBOR НИЗ ОБЈЕКТИВОТ НА SRBTEL.MK

Најпосетената планина во Србија, ова лето прослави 130 години од воведувањето на организираниот туризам. Во годината на јубилеот, за љубителите на планинскиот хедонизам, на Златибор

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

21 години Лидер & Предводник во високата градба во Македонија

На 28-ми август, православниот празник Голема Богородица, во 2002 година, потврдениот успешен стопанственик, општественик и филантроп, проф. д-р Ванчо Чифлиганец ја основа приватната компанија Адора

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ