НОВОСТИ

НОВОСТИ

СТАНОВИТЕ ВО ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ-ПАРК ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ПРИМОПРЕДАВААТ НА КУПУВАЧИТЕ НА КРАЈОТ НА АВГУСТ И ВО ТЕКОТ НА СЕПТЕМВРИ 2014

СТАНОВИТЕ ВО ОБЈЕКТОТ АЕРОДРОМ-ПАРК ВО СКОПЈЕ ЌЕ СЕ ПРИМОПРЕДАВААТ НА КУПУВАЧИТЕ НА КРАЈОТ НА АВГУСТ И ВО ТЕКОТ НА СЕПТЕМВРИ 2014

Адора Инженеринг ги известува сите купувачи на стан и друг недвижен имот во новоизградениот елитен станбено-деловен објект „Аеродром-Парк“ на ул. „Методија Шаторов-Шарло“ бр. 10, Општина Аеродром, Скопје, дека примопредавањето на становите ќе биде кон крајот на август и во текот на септември годинава. По известувањето на купувачите по пошта, меил, на веб и фб, менаџерите за продажба во Адора Инженеринг во договор со нив, ќе го прецизираат терминот за примопредавање на станот.

Елитен станбено-деловен објект Аеродром-Парк во центарот на Општина Аеродром, Скопје

Адора Инженеринг, лидер во високоградбата во Македонија, им се заблагодарува на своите купувачи за изборот на овој градежен бренд при купувањето недвижен имот, кој е 100 % македонска сигурна и квалитетна еко градба, прв колективен станбен објект од високата А енергетска класа, што на станарите повеќекратно ќе им заштедува енергија и пари за греење и ладење, од што долгорочните придобивки ќе ги чувствуваат купувачите и нивните потомци. Поради големиот интерес и распродадените станови, Адора Инженеринг планира  нови инвестиции во изградба на елитни станбено-деловни објекти во модерната општина Аеродром, Скопје.

А енергетска класа станбено-деловен објект Аеродром-Парк-Скопје

 

 

           

 

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ