НОВОСТИ

НОВОСТИ

САБОТА-19 ЈУЛИ ОД 13 ДО 14 ЧАСОТ НА ПЛАЖАТА КУБА ЛИБРЕ ВО ОХРИД ПРОМОЦИЈА НА НАЈПОВОЛЕН СЕМЕЕН СТАНБЕН КРЕДИТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ШПАРКАСЕ БАНКА

САБОТА-19 ЈУЛИ ОД 13 ДО 14 ЧАСОТ НА ПЛАЖАТА КУБА ЛИБРЕ ВО ОХРИД ПРОМОЦИЈА НА НАЈПОВОЛЕН СЕМЕЕН СТАНБЕН КРЕДИТ НА АДОРА ИНЖЕНЕРИНГ И ШПАРКАСЕ БАНКА

Во рамки на акцијата „На кафе со Шпаркасе Банка“, утре, сабота, 9-ти јули, од 13 до 14 часот на популарната плажа Куба Либре во Охрид, заедно со купонот за кафе и други подароци, посетителите ќе добијат промотивен флаер со кој во соработка со Шпаркасе Банка, Адора Инженеринг нуди семеен станбен кредит за купување еко дом со европски квалитет во објектот Билјанини Извори во Охрид, со специјални поволности. На промотивниот настан, сите заинтересирани ќе добијат детални информации за понудата на елитните станови во енергетски ефикасниот објект А класа на Адора Инженеринг во Охрид, каде за користење на кредит преку Шпаркасе банка купувачите не плаќаат трошоци за одобрување, ниту нотарски трошоци во промотивниот период до 30-ти септември годинава. Овој летен викенд во Охрид не смее да се пропушти промотивната акција на Адора Инженеринг и Шпаркасе Банка на плажата Куба Либре.

 

Адора

Поврзани вести

ПРЕД 10 ГОДИНИ ОСВЕТЕНА ЦРКВАТА СВ. ЈОВАН КРСТИТЕЛ ВО АЕРОДРОМ ЧИЈ КТИТОР Е ПРОФ. Д-Р ВАНЧО ЧИФЛИГАНЕЦ

Пред десет години, на 14 јуни 2014, со голем црковно-народен собир беше осветен и свечено отворен православниот храм „Свети Јован Крстител“ во Општина Аеродром, кај

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

АДОРА СО НОВИ ИСКУСТВА И КОНТАКТИ ВО СВЕТСКАЛА ЛИГА ЗА ВОДОРОД НА САМИТОТ HYDROGEN EUROPE 2024

Многу нови контакти и средби со светската елита во чиј фокус е водородот, најнови сознанија за глобалните трендови во производство на зелена енергија и стремеж

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ