НОВОСТИ

НОВОСТИ

Семејството на познатиот фудбалер Живко Трајанов од Радовиш во посета на Адора инженеринг од каде го купи 30-тиот стан за радовишани

Семејството на познатиот фудбалер Живко Трајанов од Радовиш во посета на Адора инженеринг од каде го купи 30-тиот стан за радовишани

Адора инженеринг денес беше домаќин на исклучителниот спортист Живко Трајанов од фудбалскиот клуб „Плачковица“ и фудбалскиот клуб „Рудар“, најдобриот центарфор на сите времиња од Радовиш и Пробиштип во македонската лига. Живко и неговата сопруга Ана од Адора инженеринг го купија  јубилејниот 30-ти стан, продаден од овој потврден градежен бренд на граѓаните на Радовиш, каде генералниот директор проф. д-р Ванчо Чифлиганец, од роднините и пријателите целиот живот ја црпи креативната енергија за создавање вредни дела. Иако не припаѓаат на иста генерација, Живко Трајанов и проф. д-р Ванчо Чифлиганец, заедно учеа во основното училиште Раклиш, Радовишко, со што се потврдува и шири духот на победата на жителите на Раклиш и Радовиш, кои се успешни во различни области. 

 

Адора

Поврзани вести

Во најтешките времиња носевме храбри одлуки. Душко Чифлиганец од Адора со впечатлив настап на форумот на најугледниот економски магазин во Скопје

„Градежништвото било, е и во иднина ќе биде наша примарна бизнис љубов, деловна пасија, што и покрај бизнис диверзификацијата на полето на финансиите, банкарството и

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ИДНИНАТА ПОЧНУВА ДОМА

Извршната претседателка на Адора Бизнис Групацијата, д-р Драгана Чифлиганец е избрана за млада жена – бизнис херој, која успешно гради краиера – да биде пример

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Адора инженеринг во ТОП 200 – Успешна приказна од градежната индустрија

„Адора инженеринг, којашто го прослави својот 20ти роденден изминатата година, неуморно продолжува да работи и да постигнува нови успеси“- објави едицијата 200 НАЈГОЛЕМИ И НАЈУСПЕШНИ

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Најчитаните српски медиуми пишуваат за нашиот комплекс 21st Century Zlatibor

Воодушевени од неодамнешните објави на најпрестижните светски instagram профили за архитектура, ентериер и дизајн, кои низ текст и фотографии, во суперлатив го претставија новиот апарт

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Со акцијата „Во спомен на Биби“, Адора обезбеди преглед на дојка за сите свои вработени жени

Под мотото „Свесни сме“, Адора Бизнис Групацијата организирано се придружи на розовиот октомври, месецот посветен на подигнување на свеста кај жените, за заедничка борба против

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ